Drėgnų servetėlių dalytuvas

Naujovė higienos pasaulyje!
Drėgnų servetėlių dalytuvas

Visur, kur reikalinga švara!
Šiuo metu ypač aktualu švara. Tokiu atveju drėgnų servetėlių dalytuvas – nepakeičiamas pagalbininkas. Pagal savo poreikius, drėgnas servetėles galite paversti ir dezinfekuojančiomis.
Ypač naudingas aptarnavimo srityje veikiančioms įmonėms, kur labai svarbu teikiamų paslaugų kokybė. Jei Jūs tikrai rūpinatės savo darbuotojų ir klientų patogumu bei sveikata, susisiekite ir mes suteiksime Jums galimybę visuomet aplinkui jausti švarą ir gaivą.
Šią naujovę atranda ir jos privalumais įsitikina vis daugiau įmonių, kurios rūpinasi švara bei savo darbuotojų ir klientų patogumu.



Siūlomi produktai
Drėgnų servetėlių dalytuvas

Drėgnų servetėlių dalytuvas – originalus prietaisas su neatrastomis galimybėmis.
Pažangios technologijos geležtė ir moderni rankšluosčio padavimo sistema pateikia sulankstytą servetėlę. Unikali, lengvai valdoma sistema leidžia reguliuoti pateikiamos servetėlės ilgį, temperatūrą, drėgnumą. 2.4 l talpos nerudyjančio plieno vandens rezervuaras sudrėkins 250 -312 vnt. servetėlių. Įrenginys sukurtas su antikalkine ir antibakterine sistema, užtikrina ilgalaikį įrenginio funkcionavimą.

Modelis SOT 2001H
Vandens talpa 2.8 l
Temperatūros kontrolė Jutiminis sensorius
Karšto vandens talpa 1,4 l / Nerūdijantis plienas
Rated Watts 350W
Svoris 13 kg
Matmenys (mm) 300mm(P) x 430mm(I) x 500mm(A)
Elektros įtampa 220V ~ 240V / 50, 60Hz 
Spalva Balta/ Šviesiai pilka
Servetėlių drėgmė Reguliuojama
Servetėlių ilgis Reguliuojamas nuo 200 iki 400 mm
Servetėlių temperatūra Reguliuojama iki +90°
Servetėlių rulonas skirtas dalytuvui
Natūralaus pluošto švelnios ir minkštos dvisluoksnės servetėlės ne tik puikiai nuvalo veidą, rankas, bet ir sukuria gaivos jausmą. Atsižvelgiant į Jūsų pageidaujamą ir pasirinktos servetėlės ilgį, iš vieno rulono gaunama apie  156 - 312 vnt.

Drėgnų servetėlių dalytuvas
Natūralus pluoštas. Drėgnos servetėlės. Dezinfekuojančios servetėlės. Šiltos ar karštos servetėlės. Drėgnų servetėlių dalytuvas bei servetėlės pateikiamos kiekvienam vartotojui individualiai. Servetėlės sporto klubams, maitinimo įstaigoms, viešbučiams, degalinėms, mokymo bei gydymo įstaigoms.